Članovi provincijskih povjerenstava

Na prvoj sjednici provincijske uprave, 26. rujna 2017. g. formirana su provincijska povjerenstva i imenovani njihovi članovi.

Povjerenstvo za zvanja i početni odgoj sastoji se od Ekipe za promicanje zvanja u kojoj su fra Marko Neretljak, fra Branko Janjić i fra Kristijan Kovačević i od Povjerenstva za početni odgoj u kojem su, uz koordinatora fra Petra Grubišića, fra Joso Živković, fra Marko Neretljak, fra Hrvoje Perković i fra Zvonimir Brusač.

U Povjerenstvo za trajnu formaciju i redovničku duhovnost su, uz koordinatora fra Zvonimira Brusača, fra Antun Badurina, fra Petar Bašić i fra Dario Mican.

U Povjerenstvu za apostolat i pastoral su, uz koordinatora fra Ivana Širokog, fra Niko Barun, fra Marijan Jelušić, fra Branko Janjić, fra Marko Neretljak, fra Marin Matančić, fra Tomislav Vrsaljko i fra Jurica Galić.

U Povjerenstvu za kulturnu baštinu su, uz koordinatora fra Ivana Paponju, fra Božo Sučić, fra Božo Rimac i fra Joso Živković.

U Povjerenstvu za ekonomiju i građenje su, uz koordinatora fra Branka Lovrića, fra Ivan Paponja, fra Anto Garić, fra Hrvoje Perković i g. Radomir Popović.